Print

Svećice Premium Plus

Nova serija svećica za nove generacije motora

Aline

BRISK je jedina fabrika koja ulaže mnogo napora i sredstava u ispitivanje materijala. Cilj tih ispitivanja je dug vek trajanja svećica uz očuvanje sistema za paljenje i životne okoline.

Kako vozači nemaju dovoljno informacija kada se radi o svećicama, dešava se da se njihov interval zamene prekorači i po nekoliko puta, što može dovesti do kvarova i problema u radu motora. Iz tog razloga, bilo je potrebno napraviti svećice koje će prelaziti veliki broj kilometara uz minimalno habanje materijala.

2011. godine, lansirana je potpuno nova serija svećica, izrađenih od mešavine plemenitih i običnih materijala, sa vekom trajanja do 100.000 km (50.000 km na plinu).

Kombinacija centralne elektrode od IRIDIJUMA i bočne elektrode od ITRIJUMA sa jezgrom od bakra drastično smanjuje potrebu za naponom, dok specijalan zazor značajno potiskuje efekat gašenja plamena pri hladnom startu.

 

pnnvp

Rezultat svega toga je produžen vek trajanja svećica i sistema za paljenje, bolje paljenje smeše u komori za sagorevanje i superiornije iskorišćenje goriva uz povećanje snage.

Interval zamene:
max. 50.000 km - TNG
max. 100.000 km - benzin

Katalog svecica
Katalog grejaca