Print
  • 15. juni 2014. | 20:40:36

BRISK i Garaža klub

BRISK kao sponzor petog skupa ljubitelja automobila

Garaža klub postoji već više od dve godine. U januaru su proslavili drugi rođendan, a došlo je vreme i za peti Garaža skup, koji je održan 15.06.2014. godine. Prethodni skup, održan godinu dana ranije na Fruškoj Gori bio je najveći skup do tada i želja kluba je bila da se ponovo okupi veliki broj članova foruma i kluba.

Veoma lep dan privukao je mnoge na Košutnjak, a posebno su svi bili iznenađeni jednim crvenim lepotanom, koji se provozao tom trasom. Druženje je održano u opuštenoj atmosferi, uz hranu i piće, a bilo je i slatkiša za najmlađe, koji su uvek dobrodošli na skupove Garaža kluba. Učesnike su dodatno obradovale i promoterke Cedevite koje su podelile Cedevitu sa novim ukusom svim učesnicima skupa.

Organizatori skupa su uz pomoć svojih partnera, koji su uz Garaža klub više od dve godine i podržavaju ih u svemu što radime, pripremili nekoliko iznenađenja za članove kluba i foruma Garaža.

Jedan od tih partnera bila je naša firma Makedo-Gas i BRISK. Potrudili smo se da obezbedimo tri nagrade: BRISK svećice, besplatna provera i dopuna klima uređaja, kao i besplatno podešavanja TNG uređaja na vozilu sa TNG instalacijom.

Više pročitajte na sajtu Garaža kluba, na linku http://blog.garaza.rs/index.php/5-garaza-skup/

 

Foto galerija

Katalog svecica
Katalog grejaca