Print
  • 23. juni 2014. | 14:24:59

Ugradnja auto gasa i BRISK Silver

BRISK Silver svećice specijalno konstruisane za gas

Osnovna delatnost naše firme je ugradnja auto gasa (ugradnja plina i ugradnja metana) i servis auto gasnih instalacija. U ovoj oblasti naša firma ima više od 20 godina iskustva.

Kada je bila ekspanzija ugradnje auto gasa u Srbiji, oko 2000. godine, naša firma je konvertovala dnevno oko 10 automobila. Nakon ugradnje gasa često su se javljali problemi vezani za sistem za paljenje. U početku smo te probleme rešavali zamenom starih svećica i stavljanjem novih. Isprobali smo sve brendove: NGK, Denso, Bosch, itd., ali nikako nismo mogli da nađemo dugoročno rešenje i problemi su se ubrzo zatim vraćali.

Posle skoro deceniju dobili smo preporuku za BRISK Silver svećice, specijalno konstruisane za gasna goriva. Prvo smo čitali i raspitivali se o ovom proizvodu. Kako BRISK, fabrika iz Češke, poštoji više od 80 godina nije bilo teško pronaći njihove distributere širom sveta. Nakon što smo ih kontaktirali došli smo do zaključka da treba da probamo njihove svećice, jer su svi imali samo reči hvale. BRISK Silver svećice probali smo na svoja dva/tri vozila. Kada smo se i u praksi uverili da su svećice kvalitetne, 2010. godine potpisali smo ugovor sa kompanijom BRISK o međusobnoj saradnji i na taj način postali ekskluzivni zastupnici na teritoriji Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske i Grčke.

O kvalitetu BRISK proizvoda govori i sama činjenica da više od četiri godine, u kontinuitetu, distribuiramo njihov program, kao i to da se naša prodajna mreža sve više širi po gradovima u Srbiji. Skoro svaka osoba koja je probala BRISK postala je naš veran klijent, a uz ugradnju gasa smo ugradili nekoliko hiljada BRISK Silver svećica.

Kao i svi proizvodi koje kupujemo u raznim radnjama i sa kojima se ponekad desi neki problem, tako se dešavaju reklamacije i na BRISK proizvode. Garancija na BRISK proizvode je šest meseci od datuma kupovine istih, uz fiskalni račun. To omogućava svima, koji su se odlučili da probaju ove proizvode, da ne razmišljaju o kvalitetu već da iste slobodno koriste i eksploatišu prema uputstvu proizvođača. Ukoliko dođe do nekog problema, a do sada ih je bilo jako malo, kupac će biti pismeno obavešten o uzroku nastanka kvara, ukoliko ga je bilo. Takav pristup omogućiće kupcima da saznaju šta je eventualni uzrok kvara i kako isti da otkloni. Ako je defekt na svećicama fabrički iste će biti zamenjene novima.

Uslove garancije možete pogledati na linku http://brisk.rs/vesti/53/garancija

Problemi koji se obično javljaju nakon ugradnje plina i metana su:

- Izostanak paljenja, što rezultira trzanjem motora
- Gubitak snage i povećana potrošnja goriva
- Iznenadan prestanak rada bobina ili kablova, pre isteka intervala zamene

Ukoliko ne želite da iskusite neke od navedenih problema, nakon ugradnje auto gasa, naša preporuka su BRISK Silver svećice.

Interval zamene je do 30.000km na gasu, ili do 45.000km na benzinu (preporučuju se i za benzin zbog jake varnice).

Više o BRISK Silver svećicama možete pročitati na linku http://brisk.rs/proizvodi/svecice/auto/silver/

Katalog svecica
Katalog grejaca